Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Banken en financiers

Hoge rentes zetten alles onder druk en het kan voorkomen dat rente en aflossingen niet meer betaald kunnen worden. In dat geval wordt een vastgoedobject verkocht via een executieverkoop, maar dit levert in veel gevallen slechts 70-80% van de waarde op.

Vragen en oplossingen voor banken en financiers

Door gedegen risicoanalyses, taxaties en verkoopprocedures kan bij een executieverkoop een beter resultaat worden behaald. Daarnaast adviseren wij bij faillissementen en lossen wij vraagstukken als winkelleegstand op.

Aansluitende diensten voor banken en financiers:

Bij DeenKoopmans spreken we liever van relaties in plaats van klanten. Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een goede klik. We gaan voor een langdurige samenwerking.

Unieke features

Bij DeenKoopmans werken we iedere dag aan de toekomst, we zorgen ervoor dat alle werkprocessen toekomstbestendig zijn en de best mogelijke gebruikerservaring bieden voor al onze klanten. Daarom hebben wij onze eigen software voor het veilig versturen en ontvangen van documenten, onze eigen rekentool die beschikbaar is voor een goede startberekening van uw mogelijk nieuwe investering en we werken met databases zodat we data gedreven zoekopdrachten kunnen uitvoeren. Bovendien werken we al jaren met dezelfde betrouwbare samenwerkingspartners.

DeenKoopmans onderscheidt zich kortom met:

  • Eigen software
  • Online rekentools
  • Rijke data
  • Vertrouwde samenwerkingspartners