Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Over

Met een vernieuwende en strategische blik bekijken wij ieder vastgoedvraagstuk. Het vastgoedprobleem van de klant is ons probleem, nee is geen antwoord. Onze opdracht is klanten te helpen met het nemen van de juiste beslissing om met minder risico meer rendement uit hun vastgoed te halen.

Team DeenKoopmans

Het team van DeenKoopmans bestaat uit een groep ambitieuze young professionals die stuk voor stuk werken met passie en energie. Met een vernieuwende en strategische blik bekijken wij ieder vraagstuk, we zoeken naar innovatieve en haalbare oplossingen die toekomstbestendig zijn. Het vastgoedprobleem van de klant is ons probleem, nee is geen antwoord. Die werkwijze is bij alle mensen van DeenKoopmans standaard.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal, door middel van begeleiding en uitdagingen op maat kan iedereen een verschil maken en bijdragen aan de continue groei.

Team

Kernwaarden

Winnaarsmentaliteit: We willen te allen tijde de beste zijn in ons vakgebied

Lef: We durven ons uit te spreken en we varen onze eigen koers.

Klantgerichtheid: We bouwen sterke relaties op met onze klanten.

Plezier: We geloven in- en genieten van ons werk.

Aandacht: We zijn toegewijd aan het leveren van uitmuntende service.

Onafhankelijkheid: We zijn eigenzinnig en autonoom in onze aanpak.

Missie

Door het geven van onafhankelijk vastgoedadvies creëren we gelijke kansen op de vastgoedmarkt om te komen tot een optimaal rendement.

Visie

DeenKoopmans constateert een ongelijkheid aan kennis binnen de vastgoedwereld. Partijen die vastgoed bezitten, maar het exploiteren van vastgoed niet als eerste prioriteit hebben, halen veelal niet het optimale rendement uit hun vastgoed. Het gaat hier om duurzaam, financieel en maatschappelijk rendement.

Door toenemende regulering vanuit de landelijke overheid komen lokale overheden, woningcorporaties en zorginstellingen steeds vaker voor complexe vastgoedvraagstukken te staan.

Er is behoefte aan een partij die gelijke kansen creëert op de vastgoedmarkt. Daarmee kunnen de (semi-)publieke en commerciële organisaties meer waarde uit hun vastgoed halen, wat ten goede komt aan hun grotere (maatschappelijke) doelen.

Wie is de klant?

DeenKoopmans heeft een groot dienstenpakket, van verduurzamingsstrategieën tot het strategisch uitbreiden van een vastgoedportefeuille. Dit resulteert in een grote diversiteit aan klanten, wel hebben al deze klanten een aantal overeenkomsten; veelal zijn het partijen met grote hoeveelheden vastgoed, maar het vastgoed is niet de kerntaak. Hierdoor is er een ongelijke kennis in de vastgoedmarkt ontstaan; die ontbrekende kennis én ervaring bieden wij aan.

Woningcorporaties hebben de afgelopen tijd te maken gehad met veel veranderingen als gevolg van wetswijzigingen. Het onderscheid tussen DAEB en niet-DAEB is gemaakt en woningcorporaties gaan terug naar de kerntaak. Deze veranderingen zorgen voor nieuwe vraagstukken, bijvoorbeeld de vernieuwde wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid of hoe nu om te gaan met de niet-DAEB portefeuille. Door kennis van actuele wet- en regelgeving en ervaring met het opstellen van gedegen en werkbare strategieën ondersteunt DeenKoopmans verschillende woningcorporaties.

In de huidige tijd zijn er veel kansen voor vastgoedbeleggers maar wat is de beste strategie, en wordt op dit moment het volledige potentieel van de portefeuille benut? Dankzij onze deskundige mensen, kennis van de lokale markt en inzicht in toekomstige ontwikkelingen halen wij het beste uit de vastgoedportefeuille van onze klanten. DeenKoopmans biedt een volledige dienstverlening welke transparant, eerlijk en van hoge kwaliteit is.

Klant aan het woord

“Ik ben erg te spreken over de professionele rapporten met bruikbare en verrassende adviezen over slecht renderende vastgoedobjecten. DeenKoopmans kenmerkt zich door een goede combinatie van veelzijdige kennis en kunde, snelheid en scherpe tarieven en levert daarmee meerwaarde voor Lefier!” – Ronald Werkman, manager makelaardij Lefier

DeenKoopmans

DeenKoopmans is het consultancybureau voor duurzame vastgoedoplossingen die passen bij deze tijd. In een soms wat behoudende branche schrikken wij niet terug voor vernieuwende plannen en originele denkbeelden. Wij gaan graag een stapje verder en wij zien de potentie. Spannend en onverwacht mag, maar altijd met oog voor realiteit. Onze opdracht is klanten te helpen met het nemen van de beste beslissing om meer rendement uit hun vastgoed te halen.

Een optimale, nieuwe strategie voor de niet-DAEB- of gemeentelijke vastgoedportefeuille, een tweede bestemming voor een bestaand gebouw, een strategisch plan voor het uitbreiden van een vastgoedportefeuille. Plannen die meetbaar en zichtbaar het verschil maken. Zodat woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en vastgoedeigenaren ermee aan de slag kunnen. DeenKoopmans analyseert, bedenkt en verbetert met visie. Altijd op zoek naar maatschappelijk en financieel rendement.

Het team van DeenKoopmans bestaat uit hoogopgeleide professionals met lokale marktkennis en ervaring. Door samenwerkingen met de beste partijen zorgen wij voor kwaliteit en transparantie.

Propositie & Features

Bij DeenKoopmans spreken we het liefst van relaties in plaats van klanten, onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een goede klik. We gaan voor een langdurige samenwerking, onze relaties vanaf het begin zijn nog altijd de partijen waar we zaken mee doen.

  • Paperless
  • Eigen software
  • Online rekentools
  • Rijke databases
  • Vertrouwde samenwerkingspartners

Contact

Op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur kunt u ons telefonisch bereiken op: 085 130 82 99

Ook kunt u uw vragen stellen per mail: info@deenkoopmans.nl

Wij zijn gevestigd aan de Dopheide 14 in Drachten, u bent hier van harte welkom na het maken van een afspraak met een van onze consultants.