Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Contact


Direct contact?
bel 085-1308299

Bezoekadres
Dopheide 14
9202 PB Drachten


Route

Vanaf Groningen - afrit 30a

De snelste route naar ons kantoor is via de A7 richting Amsterdam / Leeuwarden / Drachten. Volg de snelweg tot aan afrit 30a richting Drachten. Neem deze afrit en neem onmiddellijk de tweede afrit richting Drachten. Volg de weg tot aan de rotonde en neem hier de eerste afslag naar rechts. Ga bij de tweede rotonde rechtdoor en bij de derde rotonde linksaf richting het busstation. Ga recht door tot aan de rotonde en neem daar de afslag rechts. U vindt ons kantoor in deze straat aan de linkerzijde.

Plan uw route op Google maps

De eenvoudigste manier om ons te vinden blijft uiteraard de navigatie. U vindt ons kantoor aan de Dopheide 14, 9202PB, Drachten.

Vanaf Heereveen - afrit 30a

De snelste route naar ons kantoor is via de A7 richting Groningen. Volg de snelweg tot aan afrit 30a richting Drachten. Neem deze afrit en volg de route over de N31. Neem vervolgens de eerste afrit richting Drachten. Volg de weg tot aan de rotonde en neem hier de eerste afslag naar rechts. Ga bij de tweede rotonde rechtdoor en bij de derde rotonde linksaf richting het busstation. Ga recht door tot aan de rotonde en neem daar de afslag rechts. U vindt ons kantoor in deze straat aan de linkerzijde.


Afspraak maken

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar wat wij doen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren.