Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Transactiemanagement

Het opbouwen en uitbreiden van een portefeuille is intensief en vereist een groot netwerk.

Onze tools voor transactiemanagement

DeenKoopmans heeft gedegen marktkennis en toegang tot een groot netwerk. Met ons data-driven marktinzicht realiseren wij off-market deals.

Aanhuur commercieel vastgoed

Het hebben van goede huisvesting als bedrijf is van groot belang om onder andere de merkidentiteit tot uiting te brengen. Een goed kantoorpand dat aansluit bij uw organisatie kan een positieve indruk achterlaten bij bezoekers en klanten. Bovendien kan een geschikte locatie bijdragen aan de werktevredenheid en kan het de productiviteit verhogen. Wij brengen uw wensen, ambities en doelstelling in kaart en gaan op zoek naar goed passende huisvesting die de waardering van uw organisatie versterkt.

Dienst verkennen

Vastgoed acquisitie

Vastgoedacquisitie is belangrijk als u op zoek bent naar nieuwe vastgoedobjecten. Door onze marktkennis, onze brede netwerk en data-gedreven proces biedt het u de mogelijkheid om nieuw vastgoed te verwerven dat kan worden gebruikt om inkomsten te genereren of om de waarde van een bestaande vastgoedportefeuille te verhogen. Door vastgoed te acquireren, kunt u uw vastgoedportefeuille uitbreiden en nieuwe mogelijkheden creëren om winst te genereren of de liquiditeit van uw vastgoedportefeuille te verhogen.

Dienst verkennen

Dispositietraject

Een dispositietraject is een proces waarbij vastgoed wordt verkocht of anderszins wordt afgestoten. Dit kan belangrijk zijn omdat het u de mogelijkheid biedt om winst te genereren uit het verkopen van vastgoed of om de portefeuille te verkleinen door onrendabele of onnodige eigendommen af te stoten. Een goed uitgewerkt dispositietraject kan helpen om de liquiditeit van de vastgoedportefeuille te vergroten en om de waarde ervan te verhogen door middel van het vrijgekomen kapitaal te investeren in een nieuw object dat beter aansluit bij uw vastgoedportefeuille.

Dienst verkennen

Due diligence

Due diligence is een belangrijk onderdeel van het aankoopproces. Tijdens het due diligence-proces doen we grondig onderzoek om te bepalen of het voldoet aan de gestelde verwachtingen en eisen. Dit onderzoek omvat de fysieke staat van het vastgoed, een onderzoek naar de financiële gegevens en het beoordelen van de juridische aspecten van de transactie. Door due diligence uit te voeren, kunnen we ervoor zorgen dat er een weloverwogen beslissing genomen kan worden over de aanschaf van vastgoed en dat de risico’s in kaart gebracht zijn. Kortom, due diligence is belangrijk omdat het helpt om risico's te beheren en weloverwogen beslissingen te nemen over vastgoedtransacties.

Dienst verkennen

Huuradvies en huurprijsherziening

Huuradvies en huurprijsherziening zijn belangrijke aspecten omdat ze helpen de opbrengsten uit het vastgoed te maximaliseren en de risico’s te beperken. Door regelmatig huurprijzen te herzien en huuradvies te geven over onder andere actuele marktontwikkelingen, kunnen we ervoor zorgen dat de huurprijzen marktconform zijn en dat ze een maximale opbrengst genereren. Dit kan ook helpen om de waarde van het vastgoed op lange termijn te verhogen door middel van het behoud van huurders en het voorkomen van leegstand. Kortom, huuradvies en huurprijsherziening zijn belangrijk voor transactiemanagement omdat ze helpen om de opbrengsten uit het vastgoed te maximaliseren en om de waarde ervan op lange termijn te verhogen.

Dienst verkennen

Opbouw & uitbreiding portefeuille

Het opbouwen en uitbreiden van een vastgoedportefeuille kan belangrijk zijn omdat het een manier biedt om de winstgevendheid en de waarde van de portefeuille te verhogen. Door vastgoed te acquireren en aan de portefeuille toe te voegen, kunt u de liquiditeit van de portefeuille vergroten en de mogelijkheid om winst te genereren uit het vastgoed vergroten. Het opbouwen en uitbreiden van een vastgoedportefeuille kan ook helpen om de risico's te spreiden door het bezit van verschillende soorten vastgoed en het investeren in verschillende locaties.

Dienst verkennen

Sale and leaseback

Sale and leaseback kan een belangrijke strategie zijn als u op een snelle manier liquiditeit wilt genereren voor bijvoorbeeld het investeren in uw bedrijfsproces. Het biedt u de mogelijkheid om uw vastgoed te verkopen, zonder dat u hoeft te verhuizen. Bij een sale and leaseback-transactie verkoopt de eigenaar het vastgoed aan een koper, waarna het vastgoed wordt gehuurd door de verkoper. Dit traject vraagt om de juiste kennis, zodat u de juiste beslissingen neemt.

Dienst verkennen

Verhuur commercieel vastgoed

Een gedegen verhuurtraject is belangrijk voor een optimaal proces en omdat zo op efficiënte wijze een geschikte huurder gevonden kan worden. Door middel van een op maat gemaakt huuraanbod worden de huurvoorwaarden goed op elkaar afgestemd. Hierdoor kan de verhuur van de investering zorgeloos verlopen. De verhuur van commercieel vastgoed kan ook helpen om de liquiditeit van het vastgoed te vergroten, wat betekent dat het gemakkelijker te verkopen is als dat nodig is. Kortom, de verhuur van commercieel vastgoed kan een belangrijke rol spelen in transactiemanagement.

Dienst verkennen