Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Zorginstellingen

De zorg heeft de afgelopen jaren grote veranderingen ondergaan, mede door de stijging van de zorgkosten als gevolg van demografische veranderingen. Deze veranderingen vragen om een andere aanpak, zoals een transitie naar marktgestuurde en meer extramurale zorg.

Vragen en oplossingen voor zorginstellingen

Deze wijzigingen hebben ook gevolgen voor uw vastgoed. Ons advies op het gebied van portefeuillemanagement zorgt voor een heldere strategie bij het maken van complexe keuzes.

Daarnaast zorgen de nieuwe duurzaamheidswet- en regelgeving ervoor dat alle locaties moeten voldoen aan de laatste eisen, zoals de meldingsplicht en in sommige gevallen een EED-audit.

Aansluitende diensten voor zorginstellingen:

Bij DeenKoopmans spreken we liever van relaties in plaats van klanten. Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een goede klik. We gaan voor een langdurige samenwerking.

Unieke features

Bij DeenKoopmans werken we iedere dag aan de toekomst, we zorgen ervoor dat alle werkprocessen toekomstbestendig zijn en de best mogelijke gebruikerservaring bieden voor al onze klanten. Daarom hebben wij onze eigen software voor het veilig versturen en ontvangen van documenten, onze eigen rekentool die beschikbaar is voor een goede startberekening van uw mogelijk nieuwe investering en we werken met databases zodat we data gedreven zoekopdrachten kunnen uitvoeren. Bovendien werken we al jaren met dezelfde betrouwbare samenwerkingspartners.

DeenKoopmans onderscheidt zich kortom met:

  • Eigen software
  • Online rekentools
  • Rijke data
  • Vertrouwde samenwerkingspartner