Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Ontwikkelaars

Ontwikkelaars spelen een belangrijke rol bij het oplossen van de woningnood. Nieuwbouwtrajecten met een nieuwe kijk op wonen zijn hierbij onmisbaar.

Vragen en oplossingen voor ontwikkelaars

Hoe gaan we zo slim en efficiënt mogelijk om met waardevolle grond en waar ligt deze grond waar nieuwbouwprogramma's gerealiseerd kunnen worden? Via onze datagedreven locatieanalyses brengen we de kansen in kaart.

Daarnaast is DeenKoopmans gespecialiseerd in projectspecifieke verkoopplannen; door een goed plan maximaliseren we de financiële en maatschappelijke waarde.

Aansluitende diensten voor ontwikkelaars:

Bij DeenKoopmans spreken we liever van relaties in plaats van klanten. Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een goede klik. We gaan voor een langdurige samenwerking.

Unieke features

Bij DeenKoopmans werken we iedere dag aan de toekomst, we zorgen ervoor dat alle werkprocessen toekomstbestendig zijn en de best mogelijke gebruikerservaring bieden voor al onze klanten. Daarom hebben wij onze eigen software voor het veilig versturen en ontvangen van documenten, onze eigen rekentool die beschikbaar is voor een goede startberekening van uw mogelijk nieuwe investering en we werken met databases zodat we data gedreven zoekopdrachten kunnen uitvoeren. Bovendien werken we al jaren met dezelfde betrouwbare samenwerkingspartners.

DeenKoopmans onderscheidt zich kortom met:

  • Eigen software
  • Online rekentools
  • Rijke data
  • Vertrouwde samenwerkingspartners