Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Data driven marktinzicht

Door middel van datagedreven marktinzicht zien wij kansen die zonder deze marktkennis niet aan het licht zouden komen. Op basis van onze vastgoeddata hebben wij een goed inzicht in de markt in Nederland, zodat wij zorgen voor de best mogelijke vastgoedinvestering in lijn met uw strategie.

Wat is data driven marktinzicht?

Datagedreven is werken op basis van feiten. Het betekent dat onze vastgoedconsultants data uit verschillende analyses combineren, wat resulteert in nieuwe inzichten. Zo kunnen datagedreven analyses bepalen hoe groot een bepaalde doelgroep is voor een belegging om zo risico's in te schatten.

Als vastgoedconsultant is er meestal een "onderbuikgevoel" bij bepaalde beslissingen die genomen moeten worden, maar door datagedreven beslissingen te nemen, kunnen deze beslissingen goed onderbouwd worden.

Van onderbuikgevoel naar beslissingen op basis van feiten.

Waarom is data-driven marktinzicht een meerwaarde?

Door datagedreven beslissingen te nemen, worden er beslissingen gemaakt op basis van feiten in plaats van vermoedens of een onderbuikgevoel. Deze feiten worden verzameld op basis van gegevens in de markt zoals huren, gemiddeld rendement, etc. Door datagedreven beslissingen te nemen, zorgen wij ervoor dat u als klant bij bepaalde investeringen minder risico loopt en daardoor een optimaal rendement kunt behalen.

We kunnen beslissingen nemen op basis van feiten, door gebruik te maken van een uitgebreide database met vastgoedinformatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Volg onze INSIGHTS+