Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Carrière

DeenKoopmans schakel je in, als je een (complexe) vraag over vastgoed hebt. Wat die vraag ook is. Weloverwogen beslissingen nemen, daar helpen wij onze klanten bij. We geven inzicht en advies over een object of een volledige portefeuille op basis van onze marktkennis. Onze gedurfde plannen, analyses en rekenmodellen helpen bij het maken van strategisch juiste keuzes.

Vacatures

Team DeenKoopmans

Het team van DeenKoopmans bestaat uit een groep ambitieuze young professionals die stuk voor stuk werken met passie en energie. Met een vernieuwende en strategische blik bekijken wij ieder vraagstuk, we zoeken naar innovatieve en haalbare oplossingen die toekomstbestendig zijn. Het vastgoedprobleem van de klant is ons probleem, nee is geen antwoord. Die werkwijze is bij alle mensen van DeenKoopmans standaard.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal, door middel van begeleiding en uitdagingen op maat kan iedereen een verschil maken en bijdragen aan de continue groei.

Wil je een open sollicitatie toesturen? Dat kan door je cv voorzien van motivatiebrief te sturen naar info@deenkoopmans.nl of door het onderstaande formulier in te vullen.


Open sollicitatie

Upload van CV en motivatiebrief (optioneel)