Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Technologie

Technologie is de drijvende kracht achter veel sociale en economische veranderingen. De opkomst van Big Data en Machine Learning heeft geleid tot een keerpunt in de bedrijfsvoering. Daarnaast geven slimme meetsystemen ons realtime data over bijvoorbeeld ons energieverbruik.

Met onze technologie bent u beter in staat om kansen te identificeren.

Big Data oplossingen voor vastgoed

Bij het opbouwen of uitbreiden van een portefeuille zoeken onze klanten naar de perfecte kans. Geen woning die bij toeval wordt aangeboden, maar een woning die precies past in uw strategie.

Onze systemen monitoren het gehele vastgoedbestand vanaf 10 eenheden in geheel Noord-Nederland. Deze dataset is verrijkt met een extra laag waarmee we het potentieel van elke locatie in kaart kunnen brengen.

Met ons gedegen transactiemanagement slagen onze specialisten er regelmatig in om een pand te verwerven dat helemaal niet te koop stond. We horen steeds vaker: “Ik wist niet dat dat pand te koop stond.”

Ons proces is eenvoudig: we gebruiken Big Data om verbindingen voor onze klanten te vinden die handmatig onmogelijk te vinden zouden zijn.

Duurzaamheid & technologie

Het verduurzamen van vastgoed wordt gedreven door technologie. Naast nieuwe mogelijkheden op het gebied van bouw en energieopwekking, zetten wij voor onze opdrachtgevers technologie in om de energieprestatie van vastgoed te monitoren en te optimaliseren.

Ons duurzaamheidsdashboard verzamelt alle informatie over het verduurzamen van objecten in uw vastgoedportefeuille. Of u nu eigenaar bent of ook gebruiker, met deze oplossing bent u continu op de hoogte van mogelijkheden om uw vastgoed verder te optimaliseren.

Data-driven portefeuille optimalisatie

Datagedreven portefeuilleoptimalisatie is het optimaliseren van uw vastgoedportefeuille door middel van bestaande data. Hiermee kunt u uw vastgoedportefeuille optimaliseren op basis van feitelijke kennis uit de markt.

Onze database met marktkennis kan worden gebruikt om uw vastgoedportefeuille te optimaliseren. Denk aan gemiddelde huurprijzen per locatie en per segment, gemiddelde aanvangsrendementen per segment en gegevens over hoe u uw portefeuille het beste kunt verduurzamen.

Wij werken op basis van data en data-driven marktinzicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

INSIGHTS+