Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Portefeuille optimalisatie

U bent net begonnen met beleggen in vastgoed, of u bent al jaren actief in vastgoedbeleggingen met een grote vastgoedportefeuille. In beide gevallen wilt u het hoogst haalbare rendement uit uw vastgoed halen. Inzicht in de huidige staat van uw vastgoed is de noodzakelijke basis voor slimme investeringen, die vervolgens leiden tot een optimaal rendement.

Vastgoed is onderhoudsintensief en vraagt investeringen in verband met duurzaamheid. Het spreekt voor zich dat het voor u rendabel moet blijven om in vastgoed te investeren, terwijl het tegelijkertijd ook aantrekkelijk moet blijven voor huurders Het kunnen inschatten wat uw vastgoed om dit moment waard is, vraagt een goede kennis van de vastgoedmarkt.

Doordat wij dagelijks actief zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt, kennen wij de markt en weten wij hoe kapitaalstromen lopen.

Portefeuille management

Om inzicht te krijgen in de huidige staat van uw vastgoed maken wij gebruik van uitgebreide analysemodellen die alle mogelijke hoeken van uw vastgoedportefeuille in kaart brengen. Denk hierbij aan analyses op het gebied van huurprijzen, duurzaamheid en onderhoud.

Maar ook macro-economische indicatoren worden in onze analyses meegenomen, zoals de almaar stijgende inflatie en rente.

De resultaten van deze onderzoeken zetten we vervolgens om in concrete actieplannen. Goed portefeuillebeheer leidt tot een hoger rendement op uw vastgoed.

Waarom is portefeuille optimalisatie een meerwaarde?

Onze vastgoedconsultants hebben ruime ervaring in vastgoedoptimalisatie, vanuit alle hoeken bekijken we hoe u een zo hoog mogelijk rendement kunt behalen.

U krijgt inzicht in alle risico's van uw vastgoedportefeuille, zodat u hierop kunt anticiperen. Tot slot vindt er, als u dat wenst, een uitgebreide hold-sell analyse plaats.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Volg onze INSIGHTS+