Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Woningbeleggers

Tegenwoordig zijn er veel kansen voor residentiële investeerders; wat is echter de beste strategie en wordt op dit moment het volledige potentieel van de portefeuille benut?

Dankzij onze deskundige mensen, kennis van de lokale markt en inzicht in toekomstige ontwikkelingen halen wij het beste uit uw vastgoedportefeuille. DeenKoopmans biedt een full service die transparant, eerlijk en van hoge kwaliteit is.

De vastgoedmarkt is voortdurend in ontwikkeling, wat van invloed is op de vastgoedstrategie voor uw portefeuille. Dankzij onze kennis van de markt creëren we een toekomstbestendige vastgoedstrategie voor uw portefeuille.

Vragen en oplossingen voor woningbeleggers

Een veelgestelde vraag is: hoe kan ik mijn vastgoedportefeuille uitbreiden? Dat vinden wij een logische vraag, want het aanbod ligt niet voor het grijpen. Wij verwerven voor u vastgoed en begeleiden en structureren het aankoopproces.

Dit kan proactief en datagedreven zijn, maar ook door gebruik te maken van exclusieve aankoopposities of het structureren en begeleiden van een aanbestedingsprocedure. Zo zorgen we ervoor dat u het hoogst haalbare rendement behaalt.

Aansluitende diensten voor woningbeleggers:

Bij DeenKoopmans spreken we liever van relaties in plaats van klanten. Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een goede klik. We gaan voor een langdurige samenwerking.

Unieke features

Bij DeenKoopmans werken we iedere dag aan de toekomst, we zorgen ervoor dat alle werkprocessen toekomstbestendig zijn en de best mogelijke gebruikerservaring bieden voor al onze klanten. Daarom hebben wij onze eigen software voor het veilig versturen en ontvangen van documenten, onze eigen rekentool die beschikbaar is voor een goede startberekening van uw mogelijk nieuwe investering en we werken met databases zodat we data gedreven zoekopdrachten kunnen uitvoeren. Bovendien werken we al jaren met dezelfde betrouwbare samenwerkingspartners.

DeenKoopmans onderscheidt zich kortom met:

  • Eigen software
  • Online rekentools
  • Rijke data
  • Vertrouwde samenwerkingspartners