Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Portefeuille creatie

Als belegger wilt u beleggen in vastgoed, maar wilt u zo min mogelijk risico lopen. Wij kunnen hiervoor zorgen door middel van portefeuille creatie. Dit door een vastgoedportefeuille op te bouwen, uit te breiden of op te starten.

Wat is portefeuille creatie?

Portefeuille creatie begint met de juiste strategie en daaraan voorafgaand het stellen van de juiste vragen. In welke sector wilt u bijvoorbeeld beleggen? Welk rendement streeft u na? In welke orde van grootte? Welke beleggingshorizon heeft u voor ogen?

Met de juiste strategie kunt u beginnen met het opbouwen of uitbreiden van uw vastgoedportefeuille. Een goed netwerk is belangrijk om een vastgoedportefeuille op te bouwen. Daarnaast is het ook belangrijk om een netwerk te onderhouden.

Hierdoor ontstaan kansen die u kunt benutten bij het uitbreiden of opbouwen van uw vastgoedportefeuille. U kunt een vastgoedportefeuille opbouwen in verschillende sectoren, elke sector is anders en vraagt dus om een andere aanpak. Hierbij kan gedacht worden aan retail-, kantoren-, woning-, hotel-, logistiek- en zorgvastgoed.

Waarom is portefeuille creatie een meerwaarde?

Het opbouwen van een vastgoedportefeuille is intensief en vereist een groot netwerk. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wat u koopt. Wij beschikken over dit grote netwerk en zorgen voor een gedegen due diligence traject gericht op zowel commercieel als technisch vlak.

Dit minimaliseert uw risico en leidt tot een zo hoog mogelijk rendement. Elk risico moet worden beoordeeld, alleen zo bereikt u het hoogst haalbare rendement en de beste vastgoedportefeuille. Daarnaast hebben we een goede kennis van en inzicht in de markt, wat essentieel is bij het opbouwen van uw portefeuille.

Het opbouwen van een goede vastgoedportefeuille betekent elke maand een vorm van passief inkomen genereren zonder dat u meteen iets hoeft te doen. Daarnaast biedt beleggen in vastgoed als bijkomend voordeel dat het redelijk stabiel in waarde is ten opzichte van andere vormen van beleggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Volg onze INSIGHTS+