Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Verhuur commercieel vastgoed

De voordelen van een gedegen verhuurtraject zijn dat u als belegger volledig ontzorgd wordt met betrekking tot de verhuur van uw investering. Wij vinden de juiste huurder met wie een duurzame relatie kan worden aangegaan en zorgen door middel van een huuraanbod op maat voor goed op elkaar afgestemde contractuele huurvoorwaarden.

Wat is verhuur commercieel vastgoed?

Verhuur commercieel vastgoed is het verhuren van commerciële ruimte op basis van uw wensen en eisen. Vervolgens geven wij advies hoe uw investering potentiële huurders kan aantrekken en hoe het gebouw in de markt kan worden gepositioneerd. Het positioneren in de markt is objectafhankelijk, wij als DeenKoopmans bekijken iedere locatie met een andere blik. Op basis van het type vastgoed en de mogelijke type huurders bepalen wij hoe een bepaald gebouw in de markt gezet kan worden. Ook geven we inzicht in de wensen van potentiële huurders.

Zo kunnen we in kaart brengen welke ingrepen nodig zijn in het gebouw, inclusief een kostenraming en planning.

Waar moet een gedegen verhuurtraject aan voldoen?

Een gedegen verhuurtraject vraagt om een groot netwerk en diepgaande marktkennis. Ook professionele samenwerkingspartners zijn belangrijk, bijvoorbeeld een bouwkundige om een beeld te schetsen van welke ingrepen in het gebouw nodig zijn.

Daarnaast is een persoonlijke en creatieve aanpak essentieel om het optimale rendement uit uw investering te halen.

De voordelen van een gedegen verhuurtraject?

De voordelen van een gedegen verhuurtraject zijn dat u als belegger volledig ontzorgd wordt met betrekking tot de verhuur van uw investering.

Wij vinden de juiste huurder met wie een duurzame relatie kan worden aangegaan en zorgen door middel van een huuraanbod op maat voor goed op elkaar afgestemde contractuele huurvoorwaarden.

  • U wordt volledig ontzorgd;
  • De juiste huurder voor een duurzame relatie;
  • Goed afgestemde contractuele huurcondities;
  • Op maat gemaakte huuraanbieding.

Zo werkt het

De eerste stap in een gedegen verhuurtraject is het bespreken van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Op basis hiervan schrijven we een plan van aanpak op maat hoe we uw vastgoed het beste in de markt kunnen zetten.

Wanneer u voldoende vertrouwen heeft om uw vastgoed door ons te laten verhuren, maken wij dit voor verhuur gereed.

Vervolgens stellen wij alle benodigde commerciële en juridische verhuurdocumentatie op. We denken mee over hoe we uw vastgoed het beste in de markt kunnen zetten.

Wanneer verschillende partijen hebben aangegeven te willen huren, selecteren wij op basis van een partijselectie de juiste huurder waarmee we in onderhandeling gaan.

Indien overeengekomen, stellen wij het huurcontract op en zorgen voor de volledige afwikkeling en oplevering van het gehuurde.

  • De eerste stap is het in kaart brengen van uw persoonlijke wensen en voorkeuren zodat we een juist en volledig profiel kunnen opstellen. Uw persoonlijke wensen en voorkeuren worden vertaald in een marktconform plan van aanpak. Het plan van aanpak bestaat uit een gestructureerd stappenplan van begin tot eind hoe uw vastgoed wordt verhuurd.

  • Wij adviseren hoe u uw vastgoed verhuurklaar kunt maken en vervolgens op de juiste manier in de markt kunt positioneren.

  • Uit de geïnteresseerden dient een geschikte partij geselecteerd te worden. Wij adviseren u welke partij het meest geschikt is als huurder van uw object.

  • Wanneer er eenmaal een huurder is opgetreden en er overeenstemming is tussen u en de potentiële huurder zal de huurovereenkomst door ons worden opgesteld. Wij begeleiden de afwikkeling van gemaakte afspraken tussen u en de huurder. De laatste stap in het verhuurproces is de levering.

Ontwikkelingen binnen verhuur commercieel vastgoed

Wij registreren maatschappelijke veranderingen in de markt en adviseren u hoe u als vastgoedeigenaar op deze veranderingen kunt inspelen.

Trends in de markt

Dit verschilt per sector. De arbeidsmarkt blijft veranderen en dat heeft gevolgen voor de wensen en eisen van een huurder. Om je als werkgever te onderscheiden op alle fronten is geschikte huisvesting belangrijk. Door de steeds krapper wordende arbeidsmarkt, is huisvesting hierbij steeds belangrijker geworden. Door onze kennis van de markt spelen wij proactief in op trends zodat de huurderstevredenheid hoog blijft.

Voor welk type organisatie is verhuur commercieel vastgoed relevant?

verhuur commercieel vastgoed is relevant voor:

Valkuilen binnen sale and leaseback

Valkuilen in het verhuurproces zijn onder meer het aangaan van langdurige huurovereenkomsten met onjuiste huurvoorwaarden. Dit komt uw investering niet ten goede. Dit kan komen door een verkeerde positionering van het product in de markt of het ontbreken van een sterk netwerk.

Met DeenKoopmans aan uw zij kunt u dit voorkomen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van het verhuren van onroerend goed. We hebben een breed netwerk en uitgebreide kennis op het gebied van marketing. Kortom, u heeft het vastgoed, wij zorgen voor het rendement.

Meest gestelde vragen over verhuur commercieel vastgoed

Hoe speel ik in op de trends in de huidige markt?

Dit verschilt per sector. We wachten niet tot er iets verandert, we reageren proactief op mogelijke veranderingen in de markt. Zo komen we tot een oplossing voordat het probleem zich voordoet. Neem contact op met een van onze vastgoedprofessionals voor een vrijblijvend één-op-één gesprek.