Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Semi-overheid

Als overheid heeft u een voorbeeldfunctie voor bedrijven en organisaties, ook op het gebied van duurzaamheid. U wilt voorop blijven lopen in de energietransitie en hebt een sturende rol. Hoe implementeert u proactief de nieuwste wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid?

Vragen en oplossingen voor (semi)overheid

Wij zijn specialisten op het gebied van duurzaamheid. Door middel van een goed strategisch plan van aanpak zorgen wij voor een toevoeging van kennis en kwaliteit aan uw bestaande teams.

Ook adviseren wij u over uw eigen vastgoed en bieden wij marktondersteuning op het gebied van duurzaamheid, zodat u voorop blijft lopen in de energietransitie.

Aansluitende diensten voor semi-overheid:

Bij DeenKoopmans spreken we liever van relaties in plaats van klanten. Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een goede klik. We gaan voor een langdurige samenwerking.

Unieke features

Bij DeenKoopmans werken we iedere dag aan de toekomst, we zorgen ervoor dat alle werkprocessen toekomstbestendig zijn en de best mogelijke gebruikerservaring bieden voor al onze klanten. Daarom hebben wij onze eigen software voor het veilig versturen en ontvangen van documenten, onze eigen rekentool die beschikbaar is voor een goede startberekening van uw mogelijk nieuwe investering en we werken met databases zodat we data gedreven zoekopdrachten kunnen uitvoeren. Bovendien werken we al jaren met dezelfde betrouwbare samenwerkingspartners.

DeenKoopmans onderscheidt zich kortom met:

  • Eigen software
  • Online rekentools
  • Rijke data
  • Vertrouwde samenwerkingspartners