Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Vastgoed Consultant

Zoek je een rol waarin je jouw strategische denkvermogen kunt inzetten? Kun jij door middel van cijfers diepgaande inzichten verkrijgen waardoor je een duidelijke koers kunt bepalen? Krijg je daarnaast energie van het werken aan diverse opdrachten in multidisciplinaire teams? Dan is deze vacature iets voor jou!

Je rijdt van een geslaagd overleg bij een woningcorporatie terug naar kantoor. Je zult samen met je team een woningcorporatie ondersteunen die een nieuwe benadering wil toepassen op haar commerciële vastgoedportefeuille. Je opdracht is helder: analyseer de vastgoedportefeuille en werk aan een strategie die de richting bepaalt. Als specialist ben je op kantoor vraagbaak voor verschillende collega’s. Door je kennis nemen collega’s graag iets van je aan.

De vragen waar jij je dagelijks mee bezighoudt zijn: Hoe staat de vastgoedportefeuille ervoor? Hoe doet de portefeuille het ten opzichte van de markt? Waar liggen de kansen en de bedreigingen? Welke strategische keuzes moeten er worden gemaakt en welke maatregelen moeten we treffen om de doelstelling te behalen?

Over de functie

Vanwege sterke groei en verwachte ontwikkelingen zoeken wij een Vastgoed consultant. Samen met je enthousiaste collega’s werk je aan uiteenlopende projecten waarin jouw strategische blik en kennis onmisbaar zijn. Met jouw proactieve werkhouding en oog voor kwaliteit ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van strategische portefeuilleplannen en ben jij de drijvende kracht achter diverse vastgoedportefeuilles. Je schakelt de operationele expertise van het team in, zoals duurzaamheid en makelaardij, om je doelen te behalen en de strategie uit te voeren.

Wat je zoal gaat doen:

 • Werken aan uitdagende vastgoedvraagstukken;
 • Strategische portefeuille- en complexplannen opstellen;
 • Adviseren over strategische en tactische keuzes;
 • Coördineren van projecten;
 • Fungeren als vraagbaak voor je collega’s.

Waar ga je werken?

DeenKoopmans, opgericht in 2015 door Jan Deen en Daan Koopmans, kijkt met een vernieuwende en strategische blik naar vastgoed. Wij helpen klanten de juiste beslissingen te nemen, zodat zij met minder risico meer rendement uit hun vastgoed halen.

DeenKoopmans schakel je in, als je een complexe vraag over vastgoed hebt. Wat die vraag ook is, en of het nu één object of een volledige portefeuille betreft. Op basis van de juiste analyses en rekenmodellen geven wij inzicht, advies en hulp bij strategische keuzes of gedurfde plannen. Hoe dan ook: we zorgen ervoor dat onze klant uiteindelijk weloverwogen beslissingen neemt.

Vanuit Drachten werken wij aan die missie. Dat doen we met 14 collega’s; een jonge, ambitieuze groep die werkt met passie en energie. Persoonlijke ontwikkeling en aandacht vinden wij belangrijk en faciliteren we daarom volop, zo dragen we samen bij aan continue groei.

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde relevante HBO/WO opleiding;
 • Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van strategische vastgoedadvisering;
 • Strategisch kunnen denken;
 • Als vraagbaak kunnen fungeren voor collega’s;
 • Het kunnen coördineren van projecten.

Geldt dit voor jou? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?

Wil jij onderdeel worden van een ambitieus bedrijf met leuke collega’s? De kans krijgen om je professioneel te ontwikkelen? En dat bij een bedrijf dat altijd in beweging is én goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden biedt:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en een goed salaris van tussen de €3.000 en € 5.000 op basis van 40 uur en jouw werkervaring.
 • Een werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en ruimte is voor trainingen en opleidingen.
 • Een goede pensioenregeling, laptop, 25 vakantiedagen, 150 euro per maand aan reiskostenvergoeding en een vergoeding voor je telefoon.

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren. Solliciteren is erg eenvoudig: in twee kleine stappen is het al gebeurd:

1. Vul hieronder je gegevens in en upload je cv.

2. Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Jorrit Veenstra (Manager Consultancy) op telefoonnummer 06-21186072.


Solliciteren

Upload van CV en motivatiebrief (optioneel)