Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Transaction Thursday — Noorderhaven, Groningen

Namens Christelijke Woningstichting Patrimonium werkt DeenKoopmans aan de optimalisatie van de niet-DAEB-portefeuille van de corporatie, met als doel: een toekomstbestendige portefeuille. De afgelopen jaren zijn er al een aantal belangrijke stappen gezet om deze toekomstbestendige portefeuille te realiseren. Een belangrijk onderdeel hiervan is het tot stand brengen van een duurzame huurrelatie voor zowel huurder als verhuurder.

De portefeuille van Patrimonium kenmerkt zich door haar diversiteit, met onder andere karakteristieke eenheden in de binnenstad van Groningen. Een van deze eenheden is de unieke bedrijfsruimte in het voormalige graanpakhuis Albion aan de Noorderhaven. Albion kent een rijke geschiedenis die begon in 1853 en in gebruik was tot 1988. In 1991 heeft Patrimonium het graanpakhuis getransformeerd tot een woonlocatie met bedrijfsruimten.

Om deze unieke ruimte te optimaliseren heeft DeenKoopmans een plan ontwikkeld en de ruimte verhuurd aan Automooring Solutions - AMS. Wij wensen Automooring Solutions veel succes op deze locatie!