Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Transaction Thursday — Nieuwe Kijk in t Jatstraat, Groningen

Transactienieuws! Recent heeft DeenKoopmans met succes een particuliere belegger begeleid bij de verwerving van een appartementencomplex gelegen aan de Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat te Groningen. Deze verwerving maakt deel uit van een groter project waarin wij de vastgoedportefeuille verder gaan opbouwen.

Het complex omvat 9 zelfstandige appartementen en is gunstig gelegen in de nabijheid van het Noorderplantsoen. Het complex is gebouwd in 2018, hierdoor voldoet het complex aan hoge duurzaamheidsstandaarden, wat naadloos aansluit bij de prioriteiten van de nieuwe eigenaar.

Tijdens het aankoopproces is rekening gehouden met de diverse risico's die verband houden met de aankomende regulering voor middenhuurwoningen. De voorgestelde middenhuurwetgeving brengt extra uitdagingen met zich mee voor de exploitatie van vastgoed. Onze ervaring is dat de impact van deze regeling op kwalitatieve woningproducten in Noord-Nederland over het algemeen beheersbaar blijft. Koper is juridisch begeleid door TRIP Advocaten Notarissen.