Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Optimalisatie van vast­goed­por­te­feuil­les

Wilt u meer rendement halen uit uw vastgoedportefeuille of complex? Vaak liggen er kansen om de huidige huurinkomsten te verhogen en het volledige potentieel van uw vastgoed te benutten. In veel gevallen is er naast mutatie nog zoveel meer mogelijk.

Een van de meest waardevolle optimalisatiemogelijkheden is verduurzaming. Door te investeren in duurzame oplossingen zoals warmtepompen, zonnepanelen, HR++ beglazing en isolatie verbetert u niet alleen de energieprestaties van uw vastgoed, maar verhoogt u ook de waarde ervan. Een beter energielabel wordt namelijk positief gewaardeerd in het woningwaarderingsstelsel, wat resulteert in hogere huurinkomsten voor verhuurders. Tegelijkertijd profiteren huurders van lagere woonlasten door een verminderd energieverbruik. Daarnaast kunnen ook bouwkundige verbeteringen, zoals het optimaliseren van keukens en sanitaire voorzieningen, de waarde van uw vastgoed verhogen.

Hoe gaan we te werk?

1. We bespreken uw doelstellingen en wensen voor uw portefeuille.

2. We analyseren uw portefeuille om de mogelijkheden te identificeren die aansluiten bij uw doelen.

3. We gaan in gesprek met huurders om tot een gezamenlijke aanpak te komen.

4. We begeleiden het offerte- en het mogelijke subsidietraject voor de uitvoering van de gekozen optimalisaties.

5. We verzorgen de aanbesteding en begeleiden bij de uitvoering.

Wilt u weten of u het maximale uit uw vastgoedportefeuille haalt? Neem contact op met een van onze consultants voor een vrijblijvend adviesgesprek.