Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

Nebo flat update

Sinds de aankoop van de Nebo flat in december 2022 is het verduurzamingsplan verder verfijnd en zijn de eerste werkzaamheden uitgevoerd. De verduurzaming is opgedeeld in twee fases. In de eerste fase kregen de appartementen een individuele warmwatervoorziening en oude dakventilatoren werden vervangen door nieuwe modellen. Deze ingrepen hebben de energieprestaties van de appartementen flink verbeterd. Door het uitvoeren van deze maatregelen zullen de energielabels een sprong van gemiddeld 2 labels maken.

In de volgende fase van de verduurzaming zullen de huidige cv-ketels vervangen worden door een hybride lucht/water warmtepomp. De verwachte uitvoer van deze verbetering zal plaatsvinden in de maanden december en januari. Hierdoor zullen de energieprestaties verder verbeteren en zal een gemiddeld energielabel in de Nebo flat uitkomen op label B.

Bovendien hebben de huurders een aanbod gekregen voor hoogwaardige nieuwe keukens waarvan enkele keukens al zijn geplaatst. De komende maanden gaan we verder met de optimalisatie, hierover later meer!