Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

EED-audit en Infor­ma­tie­plich­ten Lefier en Patrimonium

Voor woningcorporaties Christelijke Woningstichting Patrimonium en Lefier is DeenKoopmans strategisch partner voor de niet-DAEB portefeuilles en werken we onder andere aan diverse duurzaamheidsopgaven. Beide opdrachtgevers hebben vooruitstrevende duurzaamheidsambities uitgesproken. Uitdagende vraagstukken waaraan we onder andere bijdragen, zijn de EED-auditplicht en de Informatieplicht Energiebesparing.

Als strategisch partner zijn wij betrokken bij beide vraagstukken en krijgen we de ruimte om een gedegen plan te ontwikkelen en te realiseren. Hierbij wordt verder gekeken dan enkel de verplichte energiebesparende maatregelen, en ontstaat de ruimte om vroegtijdig met stakeholders in gesprek te gaan. Het resultaat hiervan is dat de verplichte energiebesparende maatregelen niet ad hoc worden uitgevoerd en dat tijdelijke en kostbare oplossingen worden voorkomen.

De uitkomsten van de EED-auditplicht en Informatieplicht Energiebesparing worden zo door beide opdrachtgevers omgezet in een kans die bijdraagt aan het realiseren van de duurzaamheidsambities en een toekomstbestendige vastgoedportefeuille.

Vanuit DeenKoopmans zijn we blij dat we op deze manier onze bijdrage kunnen leveren aan het verduurzamen van de bestaande vastgoedvoorraad.