Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

DeenKoopmans zoekt

Bij DeenKoopmans staan we altijd open voor nieuw talent, dit keer zijn we specifiek op zoek naar 3 nieuwe medewerkers! Herken jij jezelf of word je enthousiast van een van de vacatures? Solliciteer dan via onze website of door te mailen naar info@deenkoopmans.nl. Vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 130 82 99.

Manager consultancy

Als Manager consultancy heb je een brede blik en bijpassende verantwoordelijkheden. Je hebt oog voor zowel maatschappelijk als financieel-/duurzaam rendement. Je stuurt een team jonge talenten aan bestaande uit vastgoed en duurzaamheidsconsultants. Door jouw ervaring als manager weet jij hoe je op efficiënte wijze multidisciplinaire teams kunt aansturen. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van projecten en je bent coach van de teamleden.

Vastgoed consultant

Als Vastgoed consultant in het transactie team werk je in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is, deze sfeer past goed bij je. Je bent niet bang om waar nodig het roer volledig om te gooien. Je bent in staat je eigen proces en handelen kritisch te bekijken waardoor je nieuwe inzichten en daardoor andere ideeën krijgt om tot een (nog) beter eindresultaat te komen.

Jr. Vastgoed consultant

Omdat je niet lang geleden bent begonnen als professional in het werkveld of binnenkort gaat starten met je eerste baan, kan het lastig zijn al precies te weten wat je wilt. Hier willen wij je door middel van in- en externe coaching bij helpen! Heb je zin om aan de slag te gaan? Ben je commercieel ingesteld en lijkt het je leuk betrokken te worden bij zeer uiteenlopende vastgoedtransacties? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Jr. Vastgoed consultant.

Bekijk de volledige vacatures