Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

DeenKoopmans versterkt zich

De afgelopen weken heeft DeenKoopmans drie nieuwe werknemers mogen verwelkomen, hieronder stellen we ze aan jullie voor.

Tim de Vries was de afgelopen 8,5 jaar werkzaam voor Cushman & Wakefield waar hij verantwoordelijk was voor de verhuur- en midcap activiteiten in Midden-Nederland. Tim werd in 2018 verkozen tot vastgoedmarkt talent van het jaar. Deze ervaring en titel gaat hij de komende jaren inzetten om het transactie team van DeenKoopmans door te ontwikkelen tot de bepalende speler op de vastgoedmarkt van Noord-Nederland. Dit gaat hij doen in de rol van Senior Vastgoed consultant.

Gwendolyn Meuleman heeft recent haar master titel behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedurende de master Real Estate studies heeft ze zich ontwikkeld tot een vastgoed professional. Naast haar studie heeft Gwendolyn zich bewogen op diverse terreinen van de vastgoedmarkt. Zo is ze dit jaar nog voorzitter van het Young Talent Event te Groningen; hét evenement voor jonge vastgoedprofessionals in Noord-Nederland. De komende jaren gaat ze als Junior Vastgoed consultant onze klanten adviseren bij de diverse vastgoed gerelateerde vraagstukken.

Jorik van der Laan is recent afgestudeerd aan de Hanzehogeschool. Met zijn afstudeerscriptie voor de opleiding Vastgoed en Makelaardij, heeft hij zich gericht op de verduurzaming van het primair onderwijs. Deze kennis gaat hij binnen DeenKoopmans inzetten en verbreden als Junior Duurzaamheidsconsultant.