Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

DeenKoopmans DESK+ groot succes!

Het gebrek aan overzicht op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot duurzaamheid zorgt bij veel organisaties voor onzekerheid: ‘Aan welke wet- en regelgeving moet de vastgoedportefeuille nou precies voldoen?’ is een veelgehoorde vraag.

Naar aanleiding van die vraag lanceerden we bijna een maand geleden, na een drukke periode van ontwikkeling, onze nieuwe web-based applicatie DESK+. DESK+ is een applicatie waarin alle geldende wet- en regelgeving met betrekking tot verduurzaming van de vastgoedportefeuille is opgenomen en daarnaast worden nieuwe maatregelen real time doorgevoerd. Daarmee zorgt DESK+ voor overzicht in de te nemen stappen naar een duurzame vastgoedportefeuille. De lancering van DESK+ bleek afgelopen maand een groot succes: een aantal grote woningcorporaties en zorgorganisaties heeft al aangegeven met DESK+ te willen gaan werken!

Benieuwd wat DESK+ voor uw portefeuille kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants, of bekijk de website voor meer informatie.