Navigatie overslaan
DESK+

Log in bij DESK+

Ga naar DESK+
Dataroom

Login in de dataroom

Ga naar de dataroom

De EED-audit uitgelegd

Als ondernemers en besluitvormers staan we voor de cruciale taak om de uitdagingen van klimaatverandering aan te pakken. Hier komt de EED-audit om de hoek kijken: niet alleen een verplichting, maar bovenal een krachtig hulpmiddel voor het realiseren van een duurzame toekomst voor uw bedrijf.

Wat is de EED-audit?
De EED (Energy Efficiency Directive) is een EU-richtlijn die tot doel heeft het energieverbruik te verminderen en CO2-uitstoot te beperken. De EED-audit is een grondige evaluatie van het energieverbruik en de efficiëntie van uw organisatie, om inzicht te krijgen in mogelijke verbeteringen en kostenbesparingen.

Wie is verplicht?
De EED-audit is van toepassing op grote ondernemingen in verschillende sectoren. Als uw organisatie minimaal 250 werknemers heeft, een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro heeft en/of een balanstotaal van meer dan 43 miljoen euro bezit, dan bent u wettelijk verplicht om een EED-audit uit te voeren.

Waarom is het dringend?
De urgentie van de EED-audit kan niet worden onderschat. Niet alleen helpt het bij het voldoen aan de wettelijke verplichtingen, maar het biedt ook onmiddellijke voordelen voor uw bedrijf. Het stelt u in staat om kosteneffectieve maatregelen te identificeren en uw duurzaamheidsprofiel te verbeteren. Bovendien draagt u bij aan een groenere en leefbaardere planeet voor toekomstige generaties.

Ontdek meer in onze Whitepaper!
Meer weten over de EED-audit? Download onze Whitepaper hieronder om toegang te krijgen tot waardevolle inzichten en praktische richtlijnen.

Download hier het Whitepaper